top of page

Novinka: Diskusní server Discord ZDARMA

Stejně jako se nabaluje portfolio a dividendový příjem, snažím dále posouvat obsah i služby Sněhové koule. Měl jsem od některých z vás podnět ke zlepšení na založení skupiny na některém z diskusních serverů.


Rozhodl jsem se pro Discord, což je diskusní server založený v roce 2015, který mimochodem loni chtěl koupit Microsoft. Jeho nabídka za $12 miliard však byla odmítnuta.


A protože myšlenkou Discordu je spojovat lidi a utvářet komunitu je základní Discord ZDARMA úplně všechny. Tímto Vás tedy zvu na do Discord skupiny Sněhové koule -> pozvánka je ZDE. A prosím, jestli můžete pozvánku dále přeposlat všem známým, ať komunita roste. A budu rád, když budete aktivní stejně jako jste v emailech 😊


Discord slouží hlavně k budování komunity, vzdělání a rychlosti komunikace. Zároveň je to i marketingový nástroj, jak šířit povědomí o dividendovém investování a službách Sněhové koule dál. Nechci si za discord jako takový účtovat nic navíc.


Co Discord Sněhové koule nabízí


V části pro všechny najdete 4 místnosti, kde budou hlavními tématy zprávy z trhu, růsty dividend a také ostatní témata jako různé tipy na vzdělání apod. A také je tu oznamovací místnost, kde jsou informace o tom, jaké přibyly analýzy.


Uživatelé Sněhové koule pak mají ještě další 2 místnosti:

  • Jedna z nich jsou pouze oznamovací o změnách v portfoliu Sněhové Koule –> je to rychlá forma, jak k Vám dostat nové zprávy bez nutnosti psát email každý den a zároveň některým chodil email do spamu

  • Druhá pak slouží na zpětnou vazbu, vaše oblíbené akcie a tipy pro analýzy

Členové Sněhové Koule mi prosím po přihlášení napište zprávu nebo email, abych Vám dal práva. Budu se snažit poznat přezdívky, ale asi se mi to ne vždy povede 😊


Zároveň platí, že členství na Discordu je zcela dobrovolné a emaily s nákupy budou chodit dál.


Musím přiznat, že jsem s touto myšlenkou hodně bojoval, protože někdy platí, že čím víc má člověk zpráv z různých zdrojů, tím víc je pak v paralýze, co vlastně má dělat. A dividendový investor by si měl jet stále to svoje bez ohledně na poslední novinky. Berte Discord tedy hlavně jako formu dalšího vzdělávání a služby navíc, ale mějte na paměti, že rozhodnutí, kam investovat je vždy na Vás a doufám, že Vám k tomu analýzy a vše co Sněhová Koule poskytuje pomohou.


Uvidíme, jak to bude fungovat, za zkoušku člověk nic nedá a za členství na Discordu vlastně také ne.


Ještě jednou pozvánka je ZDE a můžete posílat na všechna nádraží 😊






bottom of page